Vi är Rättspår Uppsala

Novaskill

Genom vår strävan mot att vara marknadsledande inom utvecklingen av behandlingsstöd har vi ett webbaserat system som underlättar och förenklar inom vård, omsorg och behandling.

Bild på medarbetare hos Journal Rätt Spår

Vi förenklar ert arbete

Rätt Spår är ett webbaserat systemstöd vars funktioner sträcker sig över flera verksamheter, där några av våra områden är bland andra HVB-hem, LSS, kvinnojourer, stödboenden och familjehem. Som en aktör inom något av dessa områden får du ett systemstöd som förenklar och underlättar i det vardagliga arbetet.

Eftersom vi har funktioner anpassade efter alla våra olika områden kommer ditt behov att täckas genom vårt system.

Illustration av en kvinna som planerar

Vision

Vår vision är att vara marknadsledande inom utvecklingen av webbaserade systemstöd för en mängd olika verksamhetsområden inom vård, omsorg och behandling. Vi gör placeringstiden så bra och effektiv som möjligt för både verksamheten och individen.

Den stora skillnaden mellan oss och andra inom branschen är att vi har en gedigen erfarenhet av det dagliga arbetet inom de olika verksamhetsområdena. Vilket gör att det kommer naturligt för oss att förstå de behov som finns.

Illustration av en man som planerar

Historik

Produkten Rätt Spår har funnits sedan slutet av 90-talet. Drivkraften har hela tiden varit att förenkla och underlätta journalhanteringen samt att stödja KBT-inslagen i behandlingen. Systemet genomgår kontinuerligt uppdateringar och utvecklas framåt för att på bästa sätt hjälpa dig som aktör.

Illustration av en kvinna och metrics
Illustration av en kvinna som planerarIllustration av en man som planerarIllustration av en kvinna och metrics

Våra medarbetare på Rätt Spår

Det här är våra medarbetare som dagligen arbetar för en bättre vardag!

Patrik Johansson
Verksamhetschef
Emil Lövén
Kundansvarig
Jimmy Holm
Produktansvarig
Madelene Luks
Support / Admin
Allmänna frågor

Boka en demonstration!

Vill du ha en demonstration av Rätt Spår?

En bild på en person som använder en dator
Cookies samtycke

Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera användningen av webbplatsen.